Intresserad av en kisse från oss?

Vi ber dig vänligen skicka ett meddelande via vår Facebooksida där du berättar om dig själv, var du bor, vare sig du är uppfödare eller entusiast. 

 

När kattungarna har fyllt 5 veckors går de bra att boka in ett besök hos oss. Efter ditt besök, om du är intresserad av en kattunge kan du reservera kattungen, deposition för reservation är 3000 SEK.

 

Kattungarna vaccineras och avmaskas två gånger och kan lämna sin mamma efter att de har fyllt 14 veckor. Alla kattungar levereras chippade och med en stamtavla registrerad i Sverak (FiFe), varav köparen får originalet.

 

 

Status: Utvärdering

Detta betyder att kattungen är under utvärdering och kan komma att stanna hos oss, men du är välkommen att uttrycka ditt intresse.

Status: Tillgänglig

Innebär att kattungen är tillgänglig för reservation och inte utvärderas längre av oss.

 

Status: Reserverad

Först när en reservationen är betald (3000 SEK) är kattungen reserverad och den kan då inte reserveras av någon annan. Om köparen beslutar att inte köpa kattungen efter att ha betalat reservation så återbetalas inte köparen.

 

Status: Såld

Kattungen säljs när hela priset har betalats, betalning måste göras innan kattungen flyttar till sitt nya hem.

 

Coobys Coonery förbehåller sig rätten att avbryta försäljning tills dagen för ägaröverföringen har ägt rum, utan att ange någon anledning. Vi säljer bara katter till hem som känns 110% rätt.

Kullar

IMG_20190716_201052.jpg

Födda: 2019-06-10
Föräldrar: Peppe & Wilda

(Ingen tillgänglig)

Örnsköldsvik, Sweden

©2020 by Coobys Coonery.